Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wanders Prefab Bouw

Even voorstellen

Wanders Prefab Bouw BV is in Nederland de grootste maatwerkbouwer van kwalitatief hoogwaardige en luxe recreatiewoningen en mantelzorgwoningen.

In 1992 werd het bedrijf overgenomen door de vorige generatie Wanders.
In 2008 kwam het eigendom in handen van zoon Huub Wanders en inmiddels is Wanders Prefab Bouw een begrip.

Het maken van maatwerk chalets en mantelzorgwoningen is onze specialisatie. Jaarlijks vinden zo’n 500 kant en klare woningen hun weg naar vakantieparken en individuele opdrachtgevers op de Nederlandse, Duitse, Belgische en Zwitserse markt.

Het team van ruim 150 werknemers maakt onderdeel uit van de Wanders Groep, welke verder bestaat uit Wanders Fires & Stoves en Staalbouw Velp

Het bouwen van maatwerkchalets

Wanders heeft alle facetten van ontwerp tot oplevering volledig in eigen hand

De praktisch ingedeelde chalets zijn gebaseerd op verschillende standaardmodellen die naar eigen inzicht kunnen worden gewijzigd en afgewerkt. Wanders Prefab Bouw heeft ook jarenlange ervaring in de projectmatige chaletbouw voor recreatieparken. Door onze flexibele manier van bouwen kunnen we bovendien inspelen op de laatste trends. Ga je voor knus en comfort of voor veel luxe? We nemen alle tijd om samen met jou het chalet te kiezen dat qua afmeting, inrichting en ruimte het beste bij je past. Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een kennismakingsgesprek!