Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Bouwen met passie

Recreatie

Als beheerder van een recreatiepark of camping kun je, in opdracht van een nieuwe bewoner, één chalet laten bouwen door Wanders Prefab Bouw.

Wil je echter een fraaie serie van dezelfde chalets op jullie locatie, dan kunnen deze worden opgeleverd binnen afzienbare tijd na opdracht. Uiteraard is er alle ruimte voor maatwerkwensen. Hoe groot de opdracht of de tijdsdruk ook is, het afwerkingsniveau is standaard hoog en levering geschiedt volgens afspraak. Neem contact met ons op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Recreëren op maat

Iedere park heeft z'n eigen sfeer

Wanders Mobiele Chalets beschikt over de mankracht, vakkennis en faciliteiten om grote, maar ook uitgekiende maatwerkprojecten aan te kunnen. Onze samenwerking met Duinrell Wassenaar, Droomparken, Europarcs, Landal Greenparks, Tropical Islands en attractiepark Slagharen zijn hiervan enkele voorbeelden.

Wanders bouwt ook chalets onder specifieke architectuur. Een goed voorbeeld van deze werkwijze zijn de geheel door ons vervaardigde Cube-modellen voor Droomparken. Op deze Cubes heerst exclusiviteit voor Droomparken. Uiteraard gaan wij ook graag met je in gesprek om jouw specifieke wensen vorm te geven in een passend ontwerp voor op jullie recreatiepark of camping.

PROJECT TROPICAL ISLANDS
Voor vakantieresort Tropical Islands in Berlijn bouwde Wanders Mobiele Chalets in 2020 een grote serie recreatiewoningen. Interesse in een kijkje in onze productiehallen tijdens de fabricage en wil je graag zien hoe de eerste chalets op het resort werden geplaatst? Bekijk dan zeker even onderstaande video's!